* Architecture: Louis Vuitton, Seoul by BCHO Architects

Designalog

Architecture: Louis Vuitton, Seoul by BCHO Architects: “..the form of the facade is a series of continuous concave and convex curvatures with slight angles that will diffract light with consistently changing distortions. these will create almost cinematographic perspectives..natural light is diffused through the stainless steel mesh stripes within a triple glazing system. the striped screening system will be a welcome contrast to the existing site condition. interiors integrated with the stepped arrangement of the show floors, the users of the building will have various changing views of the urban context. two concrete masses provide enclaves for entry and rest with a small public park. the building is punctured with a light and air tunnel, green tunnel, to allow natural ventilation and provide the retail spaces a unique ambiance for customers..”  Ever-changing in the luxury soul of Seoul..

See our post on other work by BCHO Architects: Architecture: In South…

View original post 13 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s